tak (Medium)

ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ TENERE 700 (EXPLORER) GREECE CROSSER 2019

Ένα εργαλείο περιπέτειας που υπόσχεται πολλά όσον αφορά  τις δυνατότητες του στον ”χωμάτινο κόσμο”  2-κύλινδρο υψηλής ροπής κινητήρα 689 κ. εκ. που διαθέτει ειδικά βελτιστοποιημένο σασμάν για ιδανική ισορροπία μεταξύ ισχύος και ελέγχου,  Το σωληνωτό πλαίσιο μικρών διαστάσεων και η λεπτή εξωτερική σχεδίαση προσφέρουν μέγιστη ευκινησία στην εκτός δρόμου οδήγηση, με τον αναβάτη όρθιο ή καθισμένο στη σέλα, ενώ η μεγάλης διαδρομής ανάρτηση και οι ακτινωτοί τροχοί και με ένα πλήρες τεχνολογικό πακέτο όσο αφορά τα τα εκτός δρόμου ταξίδια μεγάλων αποστάσεων όπως είναι το 9 ήμερο ταξίδι μας GREECE CROSSER!

Το ραντεβού μας.. στην Φοινικούντα, στις υπέροχες τουριστικές εγκαταστάσεις LONTOS VILLAGE, πέρα της  ανασυγκρότησης της ομάδας θα έχουμε αρκετό χρόνο για ένα απόγευμα απόλυτης χαλάρωσης δίπλα στην θάλασσα και μια διανυκτέρευση έως τον ήχο του ξυπνητηριού την επόμενη μέρα!
Αναχώρηση για 8 ημέρες λοιπόν στα βουνά.. ”χαμένοι”  στα δάση, στα φαράγγια  και στα υψόμετρα της συναρπαστικής ορεινής Ελλάδας! Η διαμονή μας έξω.. στη φύση, σε σκηνές  δίπλα πάντα σε ποτάμια λίμνες και πηγές για τις ανάγκες της διαμονής αλλά και της υγιεινής μας!

Η διαδρομή…;
Διαλέξαμε τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές με αξιοθέατα μικρές κρυφές ομορφιές, δρακόλιμνες σε υψόμετρα,  περάσματα που σου κόβουν την ανάσα αλλά και άλλα τοπία που θέλεις να μείνεις εκεί για το υπόλοιπο της ζωής σου, παρέα μόνο με την μοτοσυκλέτα σου!
Το μενού έχει επίσης, αρκετές διαδρομές περιπέτειας για να ξυπνάνε τα αίματα.. (άλλωστε ο μήνας Οκτώβριος θα μας τις προσφέρει απλόχερα!)  και άλλες για χαλάρωση και απλά απόλαυσης του τοπίου!

Αφού διασχίσουμε την Ελλάδα από τα νοτιότερα της Πελοποννήσου έως τα ελληνοαλβανικά σύνορα στο όρος Γράμμος, την τελευταία ήμερα πριν την επιστροφή μας θα διανυκτερεύσουμε στο ψηλότερο χωρίο των Βαλκανίων την Σαμαρίνα κατασκηνώνοντας  στο γρασιδοτό προαύλιο την εκκλησίας (κοίμησης Θεοτόκου) με πρωινό στις σκηνές μας (για όσους ξέρουν από παλαιότερο GC…) κουλουράκια και ζεστό τσάι από τους φιλόξενους κατοίκους του χωριού!

Η ομάδα…
6 ”κομάντος” παντός καιρού, πλήρως εξοπλισμένοι με gadgets ταξιδίου από τα καταστήματα MOTO MARKET  και ο καθένας με το δικό του όπλο YAMAHA, KTM, KAWASAKI, HONDA κλπ.. με μοναδικό στόχο να μείνουν όρθιοι και αντιμέτωποι με τα στοιχεία της φύσης μέχρι να ολοκληρωθεί το ταξίδι.. άλλωστε 9 ήμερες μακριά από τον πολιτισμό δεν είναι και εύκολο..!

Το δικό μας όπλο… ένα YAMAHA TENERE 700 με πακέτο Explorer παρακαλώ!
Συγκεκριμένα…

Το πακέτο Explorer περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που θα υποστηρίξουν το  ταξίδι μας. Οι πλαϊνές βαλίτσες αλουμινίου με χωρητικότητα 72 λίτρων διασφαλίζουν ότι έχουμε επαρκή χώρο για να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να συνεχίσουμε χωρίς καμία καθυστέρηση. Για να μεταφέρουμε επιπλέον αποσκευές, το πακέτο Explorer διαθέτει σχάρα μονής σέλας, που τοποθετείται εύκολα και επιτρέπει την ταχύτερη στερέωση πρόσθετων βαλιτσών. Με όλες αυτές τις αποσκευές, απαιτείται καλή ευστάθεια της μοτοσυκλέτας κατά τη στάθμευσή της και γι’ αυτό το πακέτο Explorer μας διαθέτει κεντρικό ορθοστάτη. Για πρόσθετη προστασία, το πακέτο διαθέτει επίσης προστατευτική ποδιά και ποδιά κινητήρα, έτσι ώστε η Ténéré 700 να αντέξει στο ταξίδι μας.
Είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τον επόμενο ορίζοντα!

  • Κλειδιά πλαϊνών βαλιτσών
  • Σετ βάσεων πλαϊνών βαλιτσών: στιβαρή σχεδίαση για περιπέτειες που επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση
  • Πλαϊνές βαλίτσες αλουμινίου: Χωρητικότητα 37 λίτρων σε κάθε πλευρά, συνδυαστική χωρητικότητα 74 λίτρων
  • Κύριος ορθοστάτης: σταθερή στάθμευση με ισχυρή και ανθεκτική σωληνοειδή κατασκευή
  • Σχάρα μονής σέλας: εύκολη τοποθέτηση με επίπεδη επιφάνεια
  • Ποδιά κινητήρα: προστατεύει τα πάνελ πάνω και κάτω από τον κινητήρα
  • Προστατευτική ποδιά: 33% παχύτερη και καλύπτει μεγαλύτερη περιοχή σε σύγκριση με την τυπική προστατευτική ποδιά.

Περισσότερα εδώ.. Πακέτο Explorer