Όροι συμμετοχής

Patahoma Guided Off Road Moto Tours ατομική εταιρεία περιηγήσεων.

Δήλωση συμμετοχής σε ταξιδιωτικό
Η δήλωση συμμετοχής διάμεσου της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής, μας βοήθα για την καλύτερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση σας.
Τα προσωπικά στοιχειά που αποστέλλονται δια μέσου της φόρμας συμμετοχής κρατούνται απόρρητα.
Το ταξιδιωτικό καλύπτεται καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής από κάμερες όπου σας αποστέλλονται δια μέσου email αναμνηστικές φωτογραφείς και βίντεο.
Σε περίπτωση που κάνατε δήλωση και εντός 24ωρου δεν λάβατε απαντητικό email παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλεφωνά: 6973080024 & 6973080025

Δηλώνω συμμέτοχη μόνο όταν…
Είμαι βέβαιος ότι δεν έχω άλλες υποχρεώσεις για πιθανή ακύρωση της τελευταίας στιγμής.
Έχω ενημερωθεί για τον προορισμό ώρες η ημέρες διάρκειας για την μη πιθανή αποχώρηση από την ομάδα νωρίτερα στην περίπτωση που βρισκόμαστε σε μακρινή απόσταση από επαρχιακό ασφάλτινο δίκτυο.
Δεν επιβαρύνομαι από κάποιο είδους ίωσης, δεν έχω πιει αλκοόλ η ξενυχτήσει την προηγούμενη ημέρα.

Ακύρωση εκδρομής από τον συμμετέχοντα.

Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη συμμετοχή του σε μία εκδρομή. Η ενέργεια αυτή πρέπει να γίνεται από την πλευρά του συμμετέχοντα, σύμφωνα με τη συναλλακτική καλή πίστη, με σεβασμό στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Patahoma.gr απέναντι σε κάθε φορέα που συμμετέχει στη διοργάνωση της εκδρομής και ως προς τους οποίους δεσμεύεται με ισχυρές ρήτρες αποζημίωσης, βάσει των συμφωνιών που έγιναν ανάμεσα στην οργάνωση και τους τρίτους και προς τους οποίους είναι υποχρεωμένο να καταβάλει χρήματα, είτε ταξιδέψει ο συγκεκριμένος συμμετέχοντας, είτε όχι.

Εάν η ακύρωση γίνει μέχρι 7 ημέρες προ της αναχωρήσεως της εκδρομής, η Patahoma.gr παρακρατεί το 60% της αξίας της εκδρομής και εάν γίνει την τελευταία εβδομάδα, η Patahoma.gr δικαιούται να παρακρατήσει το σύνολο της αξίας της εκδρομής. Οι παρακρατήσεις αυτές διενεργούνται οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος της ακύρωσης της εκδρομής (λόγοι υγείας, οικογενειακά προβλήματα, ψυχολογίας, έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων κλπ).

Παθολογικά προβλήματα
Σε περίπτωση που ο συμμετέχοντας πάσχει από το οποιοδήποτε παθολογικό πρόβλημα υγείας, αλλεργίας κλπ. υποχρεούται να δήλωση το πρόβλημα.

Καθ όλη την διάρκεια του ταξιδίου απαγορεύονται τα εξής.
Απαγορεύεται η χρήση ναρκωτικών ουσιών
Απαγορεύονται ουσίες που φέρνουν υπνηλία
Απαγορεύεται το αλκοόλ καθ όλη την διάρκεια του ταξιδίου.
Τήρηση του ΚΟΚ σε όλο το οδικό δίκτυο και σε κάθε κατοικημένη και μη περιοχή
Απαγορεύεται η επικίνδυνη οδήγηση εις βάρος της ομάδας και η επίδειξη ικανοτήτων
Η μοτοσυκλέτα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση όσο αφορά την λειτουργία αναλώσιμα και ελαστικά.
Απαιτητός από τους οργανωτές εξοπλισμός αναβάτη και μοτοσυκλέτας.
Σε περίπτωση που ο συμμετέχον δεν συμμορφώνεται με τις προειδοποιήσεις των οργανωτών θα αποβάλλεται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ από την Patahoma.gr

Τιμές συμμετοχής
Οι τιμές καθορίζονται βάση των χιλιομετρικών αποστάσεων
Στις τιμές συμμετοχής περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνει κανενός τύπου ασφάλειας συμμετέχοντα και μοτοσυκλέτας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε ασφάλεια επιβαρύνεται με επίπλων χρέωση.
Για να ολοκληρωθεί η κράτηση σε ταξιδιωτικά 2 ημερών και άνω είναι απαραίτητο να καταβάλλεται προκαταβολή δια μέσου PAYPAL η στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
EUROBANK: ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 0026.0057.56.0200863998
(Δικαιούχος: ΛΟΝΤΟΥ ΙΟΥΛΙΑ)
αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας κατά την κατάθεση.

Ακύρωση των ταξιδιωτικών μας
Μόνο σε περίπτωση ασθένειας των οργανωτών η ακραίων καιρικών συνθηκών.
Το ταξιδιωτικό που θα ακυρωθεί για τους παραπάνω λογούς μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία. Για την αναβολή και μεταβολή θα ενημερωθείτε εντός 48 ωρών.

Ταξίδια διάμεσου χωμάτινων οδών.
Οι διαδρομές στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι από κεντρικούς χωματόδρομους και δασικoύς σε επιλεγμένα ταξιδιωτικά περιπέτειας προστίθενται μικρά ποσοστά χαμηλής δυσκολίας μονοπάτια.
Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες και ελεγμένες πριν την πραγματοποίηση του ταξιδίου ώστε οι δρόμοι να ειναι προσπελάσιμοι για μοτοσυκλέτα.
Η οργάνωση κάθε δραστηριότητας σχεδιάζεται και υλοποιείτε από τον Στασινό Ιορδάνη Πλοηγό ομάδας.

Χρήση των δεδομένων
Αποδέχομαι ότι η “Patahoma.gr” μπορεί να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες, τα βίντεο και άλλες εικόνες για εμπορικούς σκοπούς, η οποία “Patahoma.gr” με βιντεοσκοπεί και φωτογραφίζει προσωπικά κατά τη διάρκεια της περιήγησης.
Μπορείτε να ανακαλέσετε την παρούσα συμφωνία, ενημερώνοντας μας πριν την ημέρα του ταξιδιωτικού.