ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμές γίνονται δεκτές μέσω τραπεζικής κατάθεσης, με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή απευθείας πληρωμή στον τόπο συνάντησης. Κατά την κράτησή σας απαιτείται εξόφληση του συνολικού ποσού της κράτησης πριν την έναρξη του ταξιδιού ή της προσφερόμενης υπηρεσίας.

Αριθμοί λογαριασμών για καταθέσεις:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6347144900458
ΙΒΑΝ: GR4201713470006347144900458

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜOY: ΙΟΥΛΙΑ ΛΟΝΤΟΥ

Μετά την κατάθεσή σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω:
1) Ονοματεπώνυμο
2) Σε ποια εκδρομή συμμετέχετε.

Αν ακυρώσω συμμέτοχης από την πλευρά του συμμετέχοντα

Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη συμμετοχή του σε μία εκδρομή. Η ενέργεια αυτή πρέπει να γίνεται από την πλευρά του συμμετέχοντα, σύμφωνα με τη συναλλακτική καλή πίστη, με σεβασμό στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Patahoma.gr απέναντι σε κάθε φορέα που συμμετέχει στη διοργάνωση της εκδρομής και ως προς τους οποίους δεσμεύεται με ισχυρές ρήτρες αποζημίωσης, βάσει των συμφωνιών που έγιναν ανάμεσα στην οργάνωση και τους τρίτους και προς τους οποίους είναι υποχρεωμένο να καταβάλει χρήματα, είτε ταξιδέψει ο συγκεκριμένος συμμετέχοντας, είτε όχι.

Εάν η ακύρωση γίνει μέχρι 7 ημέρες προ της αναχωρήσεως της εκδρομής, η Patahoma.gr παρακρατεί το 60% της αξίας της εκδρομής και εάν γίνει την τελευταία εβδομάδα, η Patahoma.gr δικαιούται να παρακρατήσει το σύνολο της αξίας της εκδρομής. Οι παρακρατήσεις αυτές διενεργούνται οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος της ακύρωσης της εκδρομής (λόγοι υγείας, οικογενειακά προβλήματα, ψυχολογίας, έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων κλπ).

Υπάρχουν κρυφές επιβαρύνσεις;
Δεν υπάρχουν κρυφές επιβαρύνσεις. Όλα μας τα προγράμματα αναφέρουν αναλυτικά το κόστος των εκδρομών και υπηρεσιών, ό,τι αυτές περιλαμβάνουν, καθώς και ό,τι είναι προαιρετικό.