Από το 2013 παράγουμε περιπέτεια για μοτοσυκλετιστές στα βουνά της Ελλάδας!

Καταναλώστε άφοβα!!!

ΠΑΤΑΧΩΜΑ εστί...

Η Patahoma Guided Off Road Moto Tours είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει ταξιδιωτικές εμπειρίες σε αναβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν εδώ και τώρα, κοντά ή μακριά, λίγο ή πολύ.
Όπως καταλαβαίνετε από το όνομα της, τα ταξίδια είναι κυρίως χωμάτινα. Η άσφαλτος (προς το παρόν τουλάχιστον…) παίζει απλά τον συνδετικό κρίκο στις χωμάτινες διαδρομές. Ως εκ τούτου τα ταξιδιωτικά απευθύνονται σε αναβάτες κατόχους endurο 250cc plus, on-off ή mega on-off μοτοσικλετών.

Οι άνθρωποι της Patahoma

Η Patahoma δημιουργήθηκε το έτος 2013 από τον Ιορδάνη Στασινό. Ο λόγος για αυτό βρίσκεται στο πάθος μας για ταξίδια, ειδικά από το χωμάτινο τερέν. Ένα πάθος που μας έχει «εκθέσει» σε μια μακρόχρονη επαφή με την ελληνική φύση και τη μοτοσικλέτα.
Πίσω από όλα και όλους βρίσκεται ο Ιορδάνης Στασινός, ο ιδιοκτήτης της Patahoma.

Εσύ... μέχρι που μπορείς να φτάσεις;;;

Στο μενού θα βρείτε από βόλτα μισής ημέρας μέχρι “σκληροπυρηνικά” ταξίδια με διανυκτέρευση σε σκηνή στη φύση! Το πιο σημαντικό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι κάποιοι άλλοι έχουν φροντίσει για όλα, για εσάς πριν από εσάς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να δηλώσετε απλά συμμετοχή και φυσικά να το ευχαριστηθείτε!

Δύο λόγια για όσους πάσχουν από χρόνια χωματίτιδα και οξεία ταξιδίαση.

Πολλοί είναι οι αναβάτες που για Α Β λόγους δεν απολαμβάνουν πλέον μια από τις μεγαλύτερες χαρές που μπορεί να τους προσφέρει η μοτοσικλέτα τους, το ταξίδι ή μια μεγάλη βόλτα, απλά και μόνο για τη χαρά της οδήγησης. Αυτό ισχύει και για τους λιγότερο έμπειρους, για τους οποίους, η ιδέα ενός ταξιδιού μπορεί να φαντάζει βουνό και να αφήνεται πάντα «για αργότερα». Το μόνο που έχουμε να πούμε εμείς για αυτά είναι το εξής... ότι οι ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρουμε προσαρμόζονται απόλυτα στην όρεξη σας, το χρόνο σας και φυσικά την οικονομική άνεση του αναβάτη που ενδιαφέρεται για μια μικρή “βόλτα” έως μια πολυήμερη, από την πλήρως ενημερωμένη ιστοσελίδα μας που θα σας ενημερώσει για τον τόπο που επιθυμείτε να βρεθείτε και να ταξιδέψετε μαζί μας.
Σε αυτό το σημείο να πούμε επίσης... παραμείνετε ''πάσχοντες''!

Meet The Staff

Κίμων Καράμπελας

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Ιορδάνης Στασινός

ΠΛΟΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ