bartdal patahoma

Συνεργασία Bardahl & Patahoma

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την εταιρεία λιπαντικών BARDAHL η οποία θα χορηγεί είδη λιπαντικών για τις ανάγκες μετακίνησης της patahoma.gr.

Το project PATAHOMA & BARDAHL δεν σταματάει μόνο σε εμάς αλλά επωφελούνται και οι συμμετέχοντες, χορηγώντας στον κάθε ένα αναβάτη ξεχωριστά που παίρνει μέρος στα mega tours λιπαντικά!
Η εταιρεία προσφέρει για κάθε μοτοσυκλέτα:
α) λάδια κινητήρα (σε λίτρα όσα αναλογούν σε κάθε τύπο μοτοσυκλέτας).
β) σπρέι αλυσίδας (off road).
γ) ένα πακέτο χρήσιμων λιπαντικών για την ομάδα, όπως: ενισχυτικά βενζίνης,  υγρά φρένων, παραφλού κλπ.
δ) λαιμουδιέρες, μπρελόκ, αυτοκόλλητα.

Η Εταιρεία
Η Bardahl είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή προσθέτων και λιπαντικών για πανω απο 80 χρόνια και επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη για να εξασφαλίσει στους πελάτες της την υψηλότερη ποιότητα των προιόντων. Βαδίζουμε με μία φιλοσοφία: πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την ποιότητα του τελικού προιόντος. Ο ιδρυτής Ole Bardahl δημιούργησε αυτήν την εταιρεία με ένα όραμα: “Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τα καλύτερα προιόντα στο είδος τους, δεν θα τα κάνουμε καθόλου”.

Η Ιστορία
Η Polar Plus Formula, ανακαλύφθηκε από τον Ole Bardahl το 1939 και τέθηκε αμέσως υπό στρατιωτικό απόρρητο από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Ο Ole Bardahl ίδρυσε την εταιρεία Bardahl Manufacturing Corporation και επινόησε την σύνθεση Polar Plus η οποία αποτελείται από ηλεκτρικά φορτισμένα μόρια ικανά να δρούνε χημικά ανάμεσα στα μέταλλα του κινητήρα ως μικρο-μαγνήτες. Αυτά τα μόρια μπορούν να μειώσουν την τριβή μεταξύ των δύο μεταλλικών επιφανειών σε τέτοιο βαθμό ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή λίπανση, ακόμη και εν απουσία του λιπαντικού!
Η χρήση αυτού του λιπαντικού στο στρατό, συνίστατο στον εξοπλισμό των μαχητικών ώστε να επιτρέπει στον οδηγό να επιστρέψει σε μια βάση έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που η δεξαμενή είχε πληγεί από ένα καταιγισμό από σφαίρες. Το χτύπημα της δεξαμενής από μια τέτοια περίπτωση στην πραγματικότητα έχει ως αποτέλεσμα την εκκένωση της, το οποίο οδηγεί σε βλάβη του κινητήρα και την επακόλουθη απώλεια του ελέγχου του αεροσκάφους.
Η εξαιρετική αποτελεσματικότητα της Bardahl Polar Plus (η οποία κρατά υπό έλεγχο την τριβή στον κινητήρα, ακόμη και εν απουσία του λιπαντικού) επέτρεπε στον χειριστή να διατηρεί την κυριότητα του αεροσκάφους ώστε να εκτελεί την προσγείωση έκτακτης ανάγκης.

Η σύνθεση “Bardahl Polar Plus” εξακολουθεί να είναι η βάση όλων των λιπαντικών Bardahl τα οποία κατά τη διάρκεια των ετών έχουν τελειοποιηθεί και εξελιχθεί, ώστε να μπορούν να διατηρούν εξαιρετικές τις επιδόσεις τους.